08/06/2012

Reiser- og ferie trender i 2011

02/01/2011 · Skriv kommentar

Ferien blir mer spredt over året. Vi trekker ned veldig lang sommerferie og ganske lange jul og nyttår permisjon, og fokuserer i stedet på å klemme mer småferier i mellom perioder.
Mini turene kan være et par dager i Alpene og en sol-og badehelg Middelhavet. Men først går reisetid til de store byene, enten nær eller langt unna. Neste år vil bli en lang helg i Beijing er like naturlig som en i London. Hottest Town i 2011, men New York.

Selv charter arrangørene beskjed om korte reiser. I Wing peker på at flere velger å gå for en uke i stedet for to langdistanse destinasjoner som Thailand.

Afrika

Solsäkert, rimelig og ingen tidsforskjell. Vi har skrevet om det før, men det bærer gjentatt: afrikanske land vil bli varmere som reisemål. Ifølge statistikk fra Ticketmaster, antall flygninger til kontinentet med 45 prosent i 2010 sammenlignet med 2009, og 2011 fortsetter Afrika Travel å øke. Dette gjelder ikke bare reise til alpinanlegg Favourite Egypt, men også til land som Tunisia, Marokko, Gambia, Kapp Verde og Sør-Afrika.

Flyselskaper har allerede flyttet. EasyJet flyr siste månedene fra London til Marrakech og Agadir og SAS i samarbeid med Ethiopian Airlines til flere nye afrikanske destinasjoner til sitt nettverk.

Renter Travel

Jogging, yoga, treningsstudio, spa, fotturer, vin, mat … Vel, nå er turen omfatter mer enn sol og sjø, og i 2011, våre interesser enda viktigere for valg av reisemål. Den trenden kan grovt deles inn i to fraksjoner: Mat og vin turer og aktiv reise.

Apollo hang på trenden og lanserer opplæring turer i charter-format til idrett og aktivitet anlegget Playitas Resort på kanariøya Fuerteventura. Her er trent av blant andre, Mustafa Mohamed, Robert Kronberg og Malin Ewerlöf Krepper.

Tema Reise velger å satse på en gourmet tur i italienske Piemonte og Valle d’Aosta, neste år. Trøffel Jakt og sykling og vandring i vinlandet kunnskap er på planen.

Reiser på Internett.

Hotellet tegnet hotellet bestillingen nettsted på sine store, rene rom og en fantastisk frokost buffet. Lenger ned på samme side klager over gjester over skitne laken og møkkete toaletter. Og går videre til neste hotell.

2011 vokser den såkalte reise kultur er enda sterkere. Flere og flere mennesker vil skrive anmeldelser og anmeldelser av hoteller og destinasjoner på nettet, og flere vil la karakterer og vurderinger for å kontrollere sin egen reise. Rating kultur er også på YouTube, der videoer fra våre turer florerer.

I tillegg følger vi med hverandres flyreiser i sanntid. Reise Artwork og Skjermbilder tidligere avtalt til spesielle reise samfunn har sluttet seg til hverdagslige medier som Facebook og Twitter. Her finner du reiseinformasjon, og her vil du reisevaner.

Kort sagt, er våre reiser valg styres mer og mer av de andre reisende.

Hender i verden – ingen innvirkning

- Tallinn og Turku er Europeisk Kulturhovedstad.

- New Delhi feirer 100 år som hovedstad i India.

- Valencia – Europas idrett hovedstad.

- 11. september. Ti år etter angrepene i New York innviet det nye minnesmerket, det offentlige kan re-tilgang til Ground Zero.

- Machu Picchu ble “oppdaget” av den amerikanske oppdageren Hiram Bingham, 100 år siden. Det feires på bakken i Peru den 24. juli.

- Berlin muren ble bygget for 50 år siden.

- World Cup for damer spilles i Tyskland. Blant spillene rangerte byer, inkludert Berlin, Frankfurt og Dresden.

Våre brukere har søkt etter:

 • ferietrender
 • ferietrender 2012
 • trender reise
 • ferie trender
 • moter og trender 2011
 • reis selv charter trender
 • blank Nyheter  Værnes bruker vakt for å hindre sniking
 • blank Nyheter  Værnes bruker vakt for å hindre sniking
 • blank Nyheter  Værnes bruker vakt for å hindre sniking
 • blank Nyheter  Værnes bruker vakt for å hindre sniking

Ingen relaterte artikler.


- Dagens Video -

Skriv kommentar: Reiser- og ferie trender i 2011

Skriv hva du synes..