08/06/2012

Volvo er klar for en fremtid med elektrisk drift!

02/01/2011 · Skriv kommentar

Det er liten tvil om at Volvo satser på en fremtid med elektrisk drift..

Volvo V60 plug-in hybrider kvalifisere som en super ren bil når det lanseres 2012th Forbruk: 0,19 liter per mil, eller 49 gram karbondioksid per kilometer. Den gir kjøperen 40? 0.000 millioner i bonuser under regjeringens forslag til nye grønne bil rabatt. Volvo er klar for en fremtid med elektrisk drift.

Etter felttester med V70 plug-in hybrid, er Volvo nå neste steg – industrialisering. Men det vil ikke V70, men nye V60 stasjonsvogn, som vil være først med den nye teknologien. Bilen er forhjulsdrift, bakhjulsdrift – eller firehjulstrekk, avhengig av hvem eller hvilke motorer kjører.

Volvo opprettholder den sterke D5 dieselmotoren på 215 hk som den viktigste kilden. Det driver forhjulene, akkurat som i en vanlig V60.

Den elektriske motoren på 70? Hp er montert på bakakselen, og driver bakhjulene. Sammen bilen ytelse på linje med S80 med en V8-motor – og med drivstofføkonomi som laveste-hybrid, ifølge Volvo.

Omfang ut til fem mil på elektrisk kraft. De fleste bilturer er kortere enn det. Dette betyr at de fleste pendlere do uten lokal eksos. For å lade batteriet fra en 230 volt stikkontakt tar 3,5 til 6 timer avhengig av hekken. Når du starter med fullt batteri, den elektriske motoren som primær arbeidet.

Diesel, derimot, er på standby. Tråkker du fast på gass ved forbikjøring er også tiden for ekstra motivasjon. I denne situasjonen forvandler bilen fra bakhjulstrekk til firehjulstrekk. Hvis du kjører så langt til bekken tørker opp blir det forhjulstrekk. Disse endringene stiller spesifikke krav til anti-skli-og verne-og-ra.

Prosjektgruppen føler støtte sterkt til utvikling av nye konsernsjef Stefan Jacoby og den nye eieren av Geely i Kina.

– Vi har en president som er veldig drevet, og nye eiere som er like hot. Kina er allerede det viktigste markedet for elektrisk kjøretøy utvikling, sier Paul Gustavsson, leder for elektrifisering strategi. Parallelt med Volvo V60 utvikler en bil på ren elektrisk kraft. 250 eksemplarer av den lille modellen, vil C30 bygges og leies ut til bedrifter og offentlige etater. C30 kan håndtere opptil 15 mil, avhengig av kjørestil. I tillegg, Volvo utvikle en kjørbar C30 drevet av hydrogen. Det hydrogen må produseres om bord i en såkalte reformer (omformer) som er fôret med biodiesel.

Med C30 snart i trafikk og V60 på de to Volvo vil være godt for elektrifisering sammenlignet med konkurrentene.

Paul Gustavsson å rettferdiggjøre investeringer i elektrisk modus som følger:

- Oljeforsyning er usikkert, er den totale effektiviteten av elektrisk kraft høyere og utslipp er enklere å kontrollere.

- Vi kan også fleksible plattformer når vi investerer i kraft fra starten. En spennende mulighet er å gi batteriene for å dekke kundens behov: område eller ytelse, sier han.

Til tross for alle fordelene av elektriske stasjonen, har Volvo en konservativ prognose for vekst. Ikke mer enn 3-4 prosent av nybilsalget i 2020 er elektriske biler.

- Men det er stor usikkerhet, ikke minst på hvordan fremtidige subsidier utformet, sier Paul Gustavsson

Våre brukere har søkt etter:

 • motor og bil
 • elektrisk volvo
 • siste nyheter i biler 2012
 • blank Nyheter  Værnes bruker vakt for å hindre sniking
 • blank Nyheter  Værnes bruker vakt for å hindre sniking
 • blank Nyheter  Værnes bruker vakt for å hindre sniking
 • blank Nyheter  Værnes bruker vakt for å hindre sniking

Ingen relaterte artikler.


- Dagens Video -

Skriv kommentar: Volvo er klar for en fremtid med elektrisk drift!

Skriv hva du synes..